Psicologia a infants, joves i adults

Et sents aclaparat, estressat o ansiós? Estàs lluitant amb sentiments de tristesa, desesperança o inutilitat? No estàs sol. Els reptes de salut mental són habituals entre els adolescents i els joves, però no han de definir la teva vida.

A la Fundació Hospital Sant Jaume i Santa Magdalena entenem que tenir cura del teu benestar emocional és tan important com tenir cura de la teva salut física. És per això que ens comprometem a oferir-te els recursos i el suport que necessites pel teu benestar emocional.

El nostre equip de professionals està aquí per escoltar-te, donar-te suport i guiar-te en qualsevol repte que et trobis, des d’afrontar l’estrès i l’ansietat fins a construir i enfortir l’autoestima i la confiança. Creiem que tothom es mereix viure una vida plena i volem ajudar-te a aconseguir la teva.

Els nostres programes ja han ajudat a centenars d’adolescents i joves de Mataró i del Maresme a sentir-se més positius, segurs i amb més control sobre les seves vides. I estem segurs que podem fer el mateix per tu.

Aleshores, a què esperes? fes el primer pas per viure una vida més feliç, saludable i productiva.

ARA ÉS EL MOMENT, TRUCA’NS! 93 741 91 60