#GivingTuesday a favor del Grup de Dol _Vincles Amb Sentit

#GivingTuesday a favor del Grup de Dol _Vincles Amb Sentit

#GivingTuesday una oportunitat per compartir i per demostrar que l’ésser humà s’ajuda per sobre de totes les condicions.

Què és Vincles Amb Sentit?

Un Grup de suport i acompanyament al DOL adreçat a adolescents i joves que han patit una pèrdua i que estan en una situació personal vulnerable per elaborar el seu procés de Dol.

El grup de dol, és un espai d’expressió i llibertat on es normalitza els sentiments i les  emocions, on compartir el procés amb un grup d’iguals i, on prevenir dificultats en l’elaboració del dol.
-TESTIMONIS-
“…em sento bloquejat amb una sensació de no saber cap a on vaig…”
“…he perdut la persona més important de la meva vida, m’he quedat buida i res té ja sentit…”
“…tinc impotència, ràbia, nerviosisme, em sento aclaparat i oprimit…”
“…tinc molta, molta por, i penso que ja sempre estaré així…”

 

El resultat de tot un any de treball d’aquest grup va culminar en la realització d’un curt documental que va ser dissenyat i creat per ells amb l’objectiu de plasmar la vivència de la pèrdua durant l’etapa de l’adolescència i poder enviar un missatge clar a la comunitat.

EL REPTE d’aquesta campanya és per becar nois i noies perquè puguin rebre el suport i l’acompanyament emocional que necessiten després d’haver passat per l’experiència de patir la pèrdua d’un ésser estimat. 

 

Un tractament complert de 12 mesos de suport en un GRUP DE DOL té un cost de 540€. Per cada donatiu de 45€, ajudes a que un adolescent pugui seguir un mes més el seu tractament.

 

FES-HO POSSIBLE!  Fes un donatiu i comparteix-ho perquè entre tots i totes, ho fem REALITAT.

 

 

 

Comparteix aquesta noticia a