La Fundació Hospital renova el conveni de col·laboració amb Cabré Junqueras en l’atenció als processos de dol

La Fundació Hospital renova el conveni de col·laboració amb Cabré Junqueras en l’atenció als processos de dol

El Sr. Alfred Batet, Director Gerent de la Fundació Hospital de Sant Jaume i Santa Magdalena i el Sr. Josep Maria Cabré, President del Consell d’Administració de Serveis Funeraris Cabré Junqueras, han signat avui la renovació del conveni de col·laboració, per 3 anys més, amb l’objectiu de promoure i potenciar els serveis de la Fundació en benefici del programa d’Acompanyament al Dol i les Pèrdues.

Accions com aquestes donen l’oportunitat de fer més accessibles uns serveis que són necessaris per a la ciutat i permeten a la Fundació Hospital seguir oferint suport psicològic a persones que estan en situació de dol, així com també a la promoció i desenvolupament d’eines i competències davant les diverses causes de mort i altres pèrdues.

 

El Sr. Josep Maria Cabré, President del Consell d’Administració de Cabré Junqueras i el Sr. Alfred Batet, Director General de la Fundació Hospital de Sant Jaume i Santa Magdalena i, durant la signatura del conveni

El Sr. Josep Maria Cabré, President del Consell d’Administració de Cabré Junqueras i el Sr. Alfred Batet, Director General de la Fundació Hospital de Sant Jaume i Santa Magdalena, durant la signatura del conveni.

 

20

Comparteix aquesta noticia a