43 voluntaris formats en l’atenció a les cures pal·liatives

43 voluntaris formats en l’atenció a les cures pal·liatives

Amb el darrer curs de voluntariat que va acabar el passat mes d’abril, la Fundació tanca el cicle formatiu sobre voluntariat en cures pal·liatives iniciat l’any passat i que ha ofert 30 tallers sobre temes especialitzats com el dol, la mort i el confort emocional, entre d’altres.

Amb totes aquestes accions formatives comptem amb un equip de 43 persones voluntàries formades per acompanyar a persones malaltes que es troben en procés de final de vida. Aquesta formació s’emmarca dins del Projecte Llavors de Vida, un projecte propi de voluntariat expert en cures pal·liatives dins del Programa per l’Atenció integral a Persones amb Malaltia Avançada i els seus Familiars, de l’Obra Social la Caixa.

Aquesta formació s’ha dut a terme en col·laboració amb l’Escola de Cuidadors de l’Obra Social la Caixa, i ha estat acreditada en contingut i durada pel departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya.

L’èxit de participació i les excel·lents valoracions que tenim dels participants ens animen a seguir formant i preparant voluntaris pels nostres projectes.

 

 

Comparteix aquesta noticia a