Voluntariat i COVID19

ÀMBIT D'INTERVENCIÓ

l’Ajuntament de Mataró en col·laboració amb la Fundació Hospital engega el projecte “Programa Soledat Covid-19” amb l’objectiu de fer seguiment i/o donar suport a aquelles persones grans o vulnerables que actualment viuen soles i no tenen cap mínim de suport veïnal, familiar o  persones no són usuàries del Servei de Benestar Social, Creu Roja…

Des de la Fundació i el Punt del Voluntariat de l’ajuntament es compta amb un equip de persones voluntàries que portaran a terme aquest projecte complint amb les mesures de seguretat sanitàries adients.

EL PROGRAMA CONTEMPLA TRES TIPUS DE SUPORTS:

  1. REALITZAR TRUCADES DE SUPORT I SEGUIMENT
  1. REALITZAR TASQUES DE COMPRA D’ALIMENTS BÀSICS
  1. REALITZAR TASQUES DE COMPRA O RECOLLIDA DE MEDICAMENTS A LA FARMÀCIA

Participació ciutadana

Agraïment als voluntaris

OBJECTIUS

Fer seguiment i/o donar suport a aquelles persones grans que viuen soles o a aquelles persones que, per la seva situació, poden ser més vulnerables a la situació de confinament pel Covid-19.

RESULTATS ESPERATS - IMPACTE

Des de la Fundació Hospital ens sumem a l’agraïment que es fa des de l’ajuntament de Mataró a les entitats i les persones voluntàries que han col·laborat en aquest temps de confinament.

Agraïm especialment la tasca de les 37 persones voluntàries que s’han posa’t a disposició i que han ofert el seu suport a la ciutadania, així com també a tots els professionals amb els que ens hem coordinat per fer-ho possible.

El programa Soledat Covid-19, cogestionat entre la Fundació Hospital i l’ajuntament de Mataró, va ser creat amb l’objectiu de fer seguiment i/o donar suport a aquelles persones grans que viuen soles o a aquelles persones que, per la seva situació, poden ser més vulnerables a la situació de confinament pel Covid-19. En aquest cas, les persones voluntàries han realitzat trucades de seguiment i suport, així com setmanalment han fet compres d’aliments, productes bàsics i productes farmacèutics.

PARTNERS