Aula Tallers

De forma paral·lela a l’atenció i al suport psicològic i per tal de garantir el màxim nivell de rigor i d’actualització de la nostra activitat professional,  desenvolupem activitats  vinculades a la formació i a la divulgació del coneixement, i a la prevenció i la promoció de la salut organitzant activitats complementàries als Programes d’Atenció, relacionades amb fomentar actituds de millora i d’adquisicó de competències personals i col·lectives com ara tallers de salut i creixement personal, tallers d’habilitats, conferències i xerrades professionals sobre temes d’interès, etc.

La nostra proposta formativa es concreta en:

Salut i creixement personal

Amb la intenció d’acostar eines d’auto-coneixement i salut a les persones interessades, de forma continuada oferim tallers de curta durada.

No hi ha esdeveniments programats en aquest moment.

Habilitats i competències

Centrat en habilitats i competències socials oferim tallers de manera continuada segons les característiques i necessitats dels participants.

No hi ha esdeveniments programats en aquest moment.

Voluntariat i Solidaritat

Pensant amb les necessitats i interessos dels voluntaris, els oferim tallers sobre gestió emocional i tècniques concretes d’autoconeixement.

No hi ha esdeveniments programats en aquest moment.