Aula Oberta

Amb aquest espai contribuim a millorar la resposta dels professionals a les necessitats educatives, socials i sanitàries de la població millorant-ne la qualitat. Volem donar suport a tot tipus de col·lectius a afrontar els canvis socials, demogràfics, d’hàbits, de qualitat de vida i de valors actuals per afrontar els nous reptes que es presenten a nivell assistencial, científic, tècnic i humà que la societat demanda. Des d’Aula Oberta també oferim formació a mida per tal de donar resposta a les necessitats d’altres professionals i/o entitats.

Cicle de Tertúlies

Espai gratuït obert a la participació i orientat a facilitar al màxim l’accés als continguts i l’intercanvi de coneixements i experiències del nostre entorn proper. Es compta amb ponents especialitzats en cada tema.

Xerrades a AMPAs

Oferim tallers i xerrades per a les famílies sobre tots aquells temes que els ajudin a adquirir estratègies personals, emocionals i educatives per tal de garantir una criança de qualitat que repercuteixi en el benestar i la convivència familiar.

Xerrades a professionals/entitats

Oferim xerrades i tallers als professionals dels àmbits de la salut, social i educació a partir d’una metodologia participativa, en format vivencial i experiencial que facilita la integració dels continguts exposats.