El Banc del Temps de Rocafonda recupera la seva activitat

El Banc del Temps de Rocafonda recupera la seva activitat

El Banc del Temps (BDT) és un projecte comunitari, que contribueix a resoldre diverses necessitats de la vida diària dels ciutadans a través d’intercanvis de temps per serveis, habilitats i coneixements, fomentant les relacions socials i el suport comunitari des de tots els barris de Mataró.

La Fundació Hospital promou aquest projecte a nivell de ciutat de Mataró i també, des de gener del 2020, impulsa un Banc del Temps al barri de Rocafonda. El Banc del Temps de Rocafonda va ser un dels projectes guanyadors dels Premis Fem Mataró 2022.

 

Per a totes les persones que vulguin més informacíó es realitzarà una sessió informativa ONLINE oberta a totes les persones interessades, el proper dijous 1 d’octubre a les 18.30 h.

Cal inscripció prèvia a través del següent enllaç.

 

L’atenció presencial als usuaris es realitza els dilluns de 12 a 16 h al Centre Cívic Rocafonda (accés pel carrer de Santiago Rusiñol, 23), a la seu de l’Associació de Veïns i Veïnes de Rocafonda, l’Esperança i Ciutat Jardí, els quals estan col·laborant a fer possible aquest projecte al barri.

Per apuntar-se cal pensar en activitats o habilitats que es puguin oferir i en altres que es puguin demandar. A causa de la situació ocasionada per la Covid-19 els intercanvis s’han de realitzar, en la mesura del possible virtualment, de forma telemàtica.

 

Comparteix aquesta noticia a