Banc del Temps de Rocafonda

ÀMBIT D'INTERVENCIÓ

El projecte és una aposta sorgida de l’edició 2019 dels Premis FEM Mataró 2022, on van ser guardonats com la millor iniciativa innovadora de promoció de la igualtat d’oportunitats per a la cohesió social i territorial sota el pseudònim “Propera parada, Rocafonda”. A més d’establir aquesta xarxa, el projecte també vol posar en valor les habilitats de les persones, posar-les al servei dels veïns i veïnes i que tothom pugui aprendre de tothom. Per poder crear una bona xarxa i conèixer amb profunditat el barri, s’està treballant de la mà de l’AAVV de Rocafonda.

La presentació del projecte a Rocafonda es va fer el 13 de febrer de 2020 al Centre Cívic Can Noè, i es troba situat al C/Santiago Rusiñol, 23, a la seu de l’ AAVV de Rocafonda, l’Esperança i Ciutat Jardí, els quals estan col·laborant a fer possible aquest projecte al barri.

OBJECTIUS
  • Promoure la igualtat d’oportunitats per a la cohesió social entre els veïns del barri fomentant les relacions socials i el suport comunitari.
  • Recuperar espais de col·laboració que fomentin relacions de confiança entre les persones i augmentin el sentiment de pertinença a la comunitat més propera com és el barri.
  • Fomentar l’economia social i solidària valorant les habilitats i capacitats de les altres persones.
PREMSA
  • La Fundació Hospital realitza un procés d’escolta comunitària a Rocafonda en el marc del projecte del Banc del Temps

Butlletí Electrònic per a les entitats del territori: Rocafonda, El Palau, l’Escorxador 

PARTNERS