Crides i demandes de voluntariat

Voluntaris de Gestió Es necessiten persones disposades a donar un cop de mà, en tasques... Llegir +

Què és la Borsa

La Borsa dóna serveis a la ciutadania i a entitats sociosanitàries en els àmbits que afecten a la tasca voluntària i al desenvolupament local.

L'objectiu  és el compromís de diferents persones que mitjançant  l'acció voluntària contribueixen a la salut i el benestar social de la comunitat. Formem un equip que vol millorar la salut i el vincle social de les persones, sobretot d'aquelles que estan soles.

Per això el teu compromís és tant important!!

Què és un voluntari? Una persona que realitza la tasca de forma altruista, sense compensació econòmica, dins una entitat sense afany de lucre, que vetlli per les persones i la societat.. 

Qui demana un voluntari? Les demandes de voluntariat tan sols poden ser tramitades per un tècnic Treballador/a Social o per el referent de voluntariat d'una entitat sociosanitària, d'aquesta manera garantim que la demanda de voluntariat és real.

Què és la Borsa? És un servei que informa, assessora i orienta les entitats sociosanitàries i la ciutadania sobre el voluntariat.


ico entitat  Ciutadà: Informació sobre que vol dir ser voluntari

Diferents entitats i projectes necessiten el suport de gent com tu!.
Trobaràs un resum de les activitats i accions de voluntariat que hi ha per cobrir a l'apartat de crides i demandes, escull la proposta que més t'interessi.  T'informarem de les diferents accions de voluntariat que necessiten les entitats, així com d'aquelles activitats formatives o tallers que ens permet portar a terme una acció de qualitat.


Si vols fer-te voluntari: Omple el formulari!


ico entitat  Entitats: Orientació i suport per crear el seu propi pla de voluntariat.

Si formes part d'una entitat sociosanitària sense ànim de lucre i vols portar a terme un projecte de voluntariat...
T'informem sobre tot el referent el voluntariat, i el que implica tenir voluntaris. Obtindràs un suport afegit  i podràs donar respostes de qualitat mitjançant l'acció voluntària.  A través del formulari ens pots explicar que fa la teva entitat i fer-nos saber el teu interès a col.laborar.


Si voleu formar part de la borsa com entitat: Omple la sol·licitud!  

Crides i demandes de voluntariat

Voluntaris de Gestió Es necessiten persones disposades a donar un cop de mà, en tasques... Llegir +
 
 

Amb la finalitat de poder adequar els serveis que se li ofereixen als seus gustos i preferències, utilitzarà "cookies". Llegir més