Crides i demandes de voluntariat

Voluntaris de Gestió Es necessiten persones disposades a donar un cop de mà, en tasques... Llegir +

Suport a situacions de vulnerabilitat

A vegades les persones passen per un conjunt de situacions concretes, o combinació de diversos factors de desavantatge, que generen una situació de dificultat o d'impossibilitat d'accedir els mecanismes de desenvolupament personal i de desenvolupament d'inserció soci comunitari.

El nostre àmbit d'actuació i des d'on es generen les demandes de voluntariat són;

Infància i adolescència. Per tal de promoure la seva autonomia i la inclusió social, a través d'estones de reforç escolar o de distracció lúdica potenciem les habilitats positives dels menors, adolescents, i adults, reforçant les seves capacitats.

Les persones grans sovint són actives i viuen un envelliment actiu preciós però fer-se gran a vegades comporta pèrdues: l'autonomia, els amics, la parella, la salut i poden aparèixer la soledat, la inseguretat, la falta de recursos econòmics.

Discapacitat física o intel·lectual. Mitjançant tallers o estones d'acompanyament es treballa per millorar la seva autonomia i la qualitat de vida.

Immigrants, s'ofereix suport a través d'aprenentatge d'idiomes, tallers per conèixer els diferents recursos, cultura, etc.

La sol•licitud del servei voluntari el fa un Tècnic Treballador/a Social, d’algun dels serveis que utilitzen les persones 

El compromís ha de ser anual, normalment són dues hores setmanals, i la persona que desenvolupa l’acció ha de tenir una certa maduresa emocional, és a dir ha d'estar capacitat per a gestionar les pròpies emocions.

Per portar aterme acció amb infants i adolescents, s'ha de fer entrega del certificat de no antecedents penals per delictes sexuals, que es tramita https://sede.mjusticia.gob.es/cs/Satellite/Sede/ca/tramites/certificado-registro-central?_ga=1.100323550.1333484221.1485441185

Vols ser voluntari? Vull ser voluntari

Crides i demandes de voluntariat

Voluntaris de Gestió Es necessiten persones disposades a donar un cop de mà, en tasques... Llegir +
 
 

Amb la finalitat de poder adequar els serveis que se li ofereixen als seus gustos i preferències, utilitzarà "cookies". Llegir més